Οι «μάγκες» έφτασαν χθες(29/8) το βράδυ στη Σλοβακία μετά από ένα πολύωρο ταξίδι και σήμερα(30/8) το πρωί δείπνησαν όλοι μαζί απολαμβάνοντας ταυτόχρονα λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μινσκ(31/8, 16:30).
Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι που ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Γιάννης Αρβανίτης αποφάσισε να δώσει ελεύθερο στους παίκτες του σήμερα το πρωί μέχρι τις 12 όταν και θα δειπνήσουν όλοι για το μεσημεριανό.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις των κιτρινόμαυρων ενόψει του κρίσιμου αγώνα αύριο με την Μινσκ ενώ σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τους «μάγκες» επί σλοβακικού εδάφους. Εκεί θα μπορέσει ο προπονητής να διακρίνει και την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και να δοκιμάσει σχήματα μέσα στο παρκέ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement