Νέο γύρο διαπραγματεύσεων- και για το Δημόσιο- θα έχει το Σάββατο η κυβέρνηση με τους επικεφαλής της τρόικας, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις συζητήσεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «είμαστε πολύ κοντά, δεν έχει αλλάξει τίποτε από αυτά που ξέρατε, ελπίζουμε αύριο να κλείσουμε».
Σημειώνεται, ότι λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής αποχώρησαν από το υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, που μετείχαν, επί τρίωρο, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Κατά την έξοδό του δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών το Σάββατο «για να κλείσουν οι λεπτομέρειες».
Πηγή:news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement