
Με την ανακοίνωση των κανονισμών της ΕΠΟ σχετικά με τους ξένους ποδοσφαιριστές που επιτρέπεται να έχουν οι ομάδες στη Football League 2, αλλά και εκείνους που είναι ηλικίας άνω των 33ετών, οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι άμεσες
Η ΕΠΟ αποφάσισε χθες (28/6) για το νέο πρωτάθλημα της Football League 2 σχετικά με τους ξένους αλλά και τα ηλικιακά όρια των ποδοσφαιριστών, αποφάσεις τις οποίες περίμεναν εδώ και καιρό στην ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσουν μεταγραφές οι οποίες είχαν «παγώσει».
Όσον αφορά τους ξένους που επιτρέπονται να αγωνίζονται σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής, αυτοί θα είναι τέσσερις, με την ΑΕΚ να έχει ήδη κλείσει τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ενώ όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924.gr ο Μούργκα αναμένεται να καλύψει την δεύτερη θέση.
Από εκεί και πέρα, σχετικά με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός περιμένει μόνο να υπογράψει το προσύμφωνο συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Άντριαν Λουσέρο.
Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση η οποία ωστόσο εξετάζεται, καθώς ο ποδοσφαιριστής διαθέτει το προφίλ και τις ικανότητες που ψάχνουν οι Κιτρινόμαυροι για την θέση του ακραίου.
Τέλος, το θέμα του Τζακ Τάιπ αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θα τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή του οποίου τα στατιστικά εντυπωσιάζουν.
Σχετικά με τους παίκτες άνω των 33 ετών, η ΕΠΟ ορίζει δύο ποδοσφαιριστές εντός 11άδας και όσους επιθυμεί στο ρόστερ της. Στην Ένωση έχουν συμφωνήσει με τον Νίκο Γεωργέα ενώ ανοίγει και ο δρόμος για τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924.gr για όλες τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement