Από το ελληνικό… περιβάλλον του ολλανδού φορ Τζακ Τάιπ, διαρρέεται ότι θα κάνει την «ευκολία» στην Ένωση να την περιμένει για επιπλέον μία εβδομάδα προκειμένου να αποφασίσει αν θα τον εντάξει στο δυναμικό της.
Τελικά ο Τζακ Τάιπ αποφάσισε να πάρει πίσω το τελεσίγραφο που μέσω του Βασίλη Τσιάρτα απέστειλε στην ΑΕΚ προκειμένου αυτή να του υποβάλει πρόταση συνεργασίας. Το dealine είχε οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το AEK1924.gr, ο ολλανδός φορ θα κάνει στην Ένωση την… ευκολία να περιμένει για μία εβδομάδα.
Ο 30χρονος επιθετικός έχει προταθεί στην ΑΕΚ και δεν έχει απορριφθεί. Το όνομα του θα συζητηθεί στη σύσκεψη των τριών (Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς) και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον προπονητή. Εκείνος είναι που θα κρίνει αν ταιριάζει στα σχέδιά του. Στην ίδια λίστα με τον Τάιπ ωστόσο, βρίσκονται ακόμα 10-15 ονόματα ξένων και ελλήνων επιθετικών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement