26.5
06:28

Πάει Στουτγκάρδη ο Φούντας

AEK1924.gr team
Πάει Στουτγκάρδη ο Φούντας
Advertisement

Ο μάνατζερ του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Γιάννης Καινούργιος φαίνεται ότι χάλασε τη συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την Βέρντερ και τον στέλνει σε άλλη γερμανική ομάδα παρά τη δέσμευση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Στουτγκάρδη, με τον ποδοσφαιριστή να έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση την οποία αναμένεται να συζητήσει μέσα στην εβδομάδα με του ανθρώπους της ομάδας στο ταξίδι που θα κάνει στη Γερμανία.

Αυτό που είναι αρκετά ενδιαφέρον στο δημοσίευμα είναι ότι αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Φούντας είχε συμφωνήσει με την Βέρντερ για πενταετές συμβόλαιο έναντι 1,25 εκατ. ευρώ, με την συμφωνία να χαλάει λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του εκπροσώπου του, Γιάννη Καινούργιου, ο οποίος μάλιστα είχε διαβεβαιώσει προσωπικά τον Μελισσανίδη ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΑΕΚ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->