26.5
16:56

«Δεν μπορεί ο καθένας να μαστορεύει στο σπίτι σου»

AEK1924.gr team
«Δεν μπορεί ο καθένας να μαστορεύει στο σπίτι σου»
Advertisement

Ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά διαμαρτυρήθηκε επειδή αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει τα γήπεδα στα Σπάτα.

«Δεν μπορεί να έρχεται ο καθένας στο «σπίτι» σου και στο μαγαζί σου και να… μαστορεύει! Εμείς είχαμε σύμβαση δύο ετών με την Green Scape. Την άφησε απλήρωτη ο Σταύρος Αδαμίδης και όπως ήταν λογικό έφυγαν. Μετά έφερε τον Θεοφάνη Γεννάτο που είχε η ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Του ανθρώπου του χρωστούσαν λεφτά και τον έβαλαν και άλλο μέσα.

Δεν καθαρίζανε τα λούκια, δεν ήξεραν καν που ήταν… Έφεραν λάθος χλοοτάπητες… Δεν ήξεραν ότι υπήρχε σύστημα αποστράγγισης και έκαναν πρόταση να βάλουν… Μόνοι τους κατέστρεψαν τα πάντα, πάλι ο κ. Νοτιάς θα την πληρώσει τη νύφη; Μήπως του έδωσαν τα ενοίκια;;; Τι να πω...», τόνισε χαρακτηριστικά είπε ο Σίμος στην «Live Sport».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->