25.5
11:00

Δυσκολεύει του Αραμπατζή

Πένυ Μακρή
Δυσκολεύει του Αραμπατζή
Advertisement

Όπως σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ1924.gr ο Γιάννης Αραμπατζής ήταν η πρώτη επιλογή του Τραϊανού Δέλλα για τη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο ο γκολκίπερ θα παρέμενε στην ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις που αφορούν κυρίως τις οφειλές προς το πρόσωπο του

Ο Γιάννης Αραμπατζής έχει συνδέσει το όνομα του με την Ένωση, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια αποτελεί κομμάτι της και αυτό μαζί με την εμπειρία του και τις ικανότητες του, τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο να παραμείνει στην ΑΕΚ και να την οδηγήσει ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό είναι κάτι που πιστεύει και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει τον ΑΕΚ1924.gr τον έχει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς στον Αραμπατζή οφείλεται περίπου το ποσό των 450.000 ευρώ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει αυτό το ποσό να χαθεί και σίγουρα θα θέσει το θέμα αν τελικά γίνει συζήτηση για την παραμονή του, ωστόσο τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά έτσι ώστε να μπορέσει η Ένωση να τον ξοφλήσει, κάτι που κάνει την παραμονή του στην ομάδα να δυσκολεύει. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->