Η Γωγώ Μαστροκώστα αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πως ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας δεν πρόλαβε να δουλέψει όσο ήθελε με τους παίκτες της ΑΕΚ και μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ομάδα.
Η σύζυγος του πρώην αμυντικού της Ένωσης μίλησε στο περιοδικό HELLO για έναν Δέλλα μετανιωμένο που δεν ανέλαβε την ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν του είχε γίνει σχετική πρόταση καθώς δεν πρόλαβε να δουλέψει με τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ όσο θα ήθελε.
“Μου έκανε εντύπωση που αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ δέκα μέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Του είχαν γίνει δύο κρούσεις και στην αρχή και στη μέση της σεζόν για να αναλάβει την ομάδα αλλά δεν το έκανε. Του έχω εμπιστοσύνη και φυσικά εννοείται ότι δεν επηρέασα την απόφασή του. Τον θαυμάζω γιατί έτσι και αλλιώς τις ποδοσφαιρικές ή προπονητικές του γνώσεις, σαφώς και δεν μπορούσε να τις προσφέρει σε δέκα μέρες. Εκείνο που ήθελε να δώσει ήταν η ψυχή του.
Εκεί χάσαμε την ηρεμία μας. Εκείνο που τον επηρέασε και τον στεναχώρησε ήταν ότι θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της ομάδας γιατί ορισμένους από αυτούς τους εκτίμησε πολύ. Ήθελε να δουλέψει με αυτά τα παιδιά και ίσως το μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ομάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement