20.5
14:54

Πυρετός επαφών

AEK1924.gr team
Πυρετός επαφών
Advertisement

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχοντας συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του, ξεκίνησε σήμερα τον κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Ένωση και ατζέντηδες παικτών που η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της

Σε γοργούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει από φέτος μια ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα κατακτά τίτλους.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε και σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, ώστε να δουλέψει πάνω στον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ, ενώ παράλληλα είχε συνεχή επικοινωνία με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο.

Ο 65χρονος πρώην προπονητής θα έχει το ρόλο του διοικητικού ηγέτη στην Ένωση, για αυτό άλλωστε ξεκίνησε σήμερα επαφές με μάνατζερ και παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ζητήσει το ρόστερ της ομάδας να στελεχωθεί άμεσα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->