Κινηματογραφική ήταν η άφιξη της αποστολής της Ρεάλ για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Περίπου 1000 οπαδοί της τουρκικής ομάδας περίμεναν τους “μερένχες” στο αεροδρόμιο “Κεμάλ Ατατούρκ” με σκοπό να δημιουργήσουν…θέμα, ωστόσο έμειναν με τη χαρά καθώς οι τουρκικές αρχές φρόντισαν να οργανώσουν σχέδιο διαφυγής.
Η αποστολή της Ρεάλ (τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης) βγήκαν από τερματικό που βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το συμβατικό και χρησιμοποιείται κυρίως από στρατιωτικούς.
Ετσι, άνετοι και ωραίοι, οι Ισπανοί επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και έφτασαν στο ξενοδοχείο. Ο δε Ζοζέ Μουρίνιο δεν αποχωρίστηκε στιγμή το γιο του, Ζοζέ Τζούνιορ.
Πηγή: www.contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement