
Το Μιλάνο «κιτρινίζει» και οι Ιταλοί μένουν άφωνοι με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ που έχει ταξιδέψει για να υποστηρίξει την ομάδα στην φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ
Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια, 7.000 ΑΕΚτζήδες ταξιδεύουν με την Ένωση στο Μιλάνο και κάνουν το Τζουζέπε Μεάτσα Νέα Φιλαδέλφεια κάνοντας του Ιταλούς να παραμιλούν.
Στο 8’ ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνει το 1-0 για την ΑΕΚ και βάζει φωτιά στην εξέδρα δίνοντας ελπίδες πρόκρισης στους «κιτρινόμαυρους». Παρόλα αυτά η ομάδα η Ίντερ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και με 3 γκολ των Ζανέτι, Καλόν και Βέντολα νίκησε με 3-1.
Στο δεύτερο ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση με το ματς να λήγει 2-2. 




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement