Για έξι καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης 19 ετών συνελήφθη μετά από επιχείρησης της αστυνομίας ο Γιάννη Καρούζος.
Σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας συνελήφθη στις 11 σήμερα το πρωί ο 57χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.
Εις βάρος 57χρονου επιχειρηματία του εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών.
Ο κ. Καρούζος εμπλέκεται σε παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων, σύμφωνα με παλαιότερα πόρισμα του ΣΔΟΕ που είχε δημοσιευτεί σε εφημερίδα, ενώ είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία στο ξενοδοχείο που διέμενε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα είχαν εντοπισθεί αγοραπωλησίες ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ συμφερόντων Ρέστη και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.
Ο επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί ήδη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement