19.12
12:56

Φήμες για Κλωναρίδη

Πένυ Μακρή
Φήμες για Κλωναρίδη

Μόνο αν καταφέρει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο μέχρι τον Ιανουάριο, θα μπορέσει να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ

Το όνομα του νεαρού άσου επέστρεψε στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, καθώς ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του με τη φανέλα της Λιλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός. Μάλιστα οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας σκέφτονται σοβαρά να τον παραχωρήσουν, ώστε να μπορέσει να πάρει ευκαιρίες στα πόδια του, με την ΑΕΚ να είναι ψηλά στη λίστα.

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θα πρέπει να βγάλει άμεσα ελληνικό διαβατήριο, καθώς η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει μόνο Έλληνα παίκτη. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικος αποχώρησε από την Ένωση τον Ιούλιο  για χάρη των «λιλουαά». 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement