23.6
12:02

Παίρνουν σειρά οι επόμενες «προαγωγές»

AEK1924.gr team
Παίρνουν σειρά οι επόμενες «προαγωγές»

Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει το σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν έχει στο μυαλό του να προάγει στην πρώτη ομάδα ακόμα τέσσερις νεαρούς παίκτες από τις Ακαδημίες.

Οι Αργυρίου, Ντούμπερετ, Τσεβάς και Παληαρούτας είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν ανέβει επίπεδο και θα αγωνίζονται την ερχόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, δεν θα είναι οι μοναδικοί, καθώς ο Τράι και οι συνεργάτες του έχουν σκοπό να ανεβάσουν ακόμα τέσσερις μικρούς.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να πραγματοποιηθούν ακόμα κάποιες δοκιμαστικές προπονήσεις στα Σπάτα, ώστε οι αποφάσεις του Δέλλα να οριστικοποιηθούν.

Καταλήγοντας, σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή στο θέμα του Ντούμπερετ, καθώς τα χαρτιά του δεν είναι ακόμα έτοιμα, τότε ο Δέλλας θα ανεβάσει ακόμα πέντε μικρούς ώστε ο ένας να αντικαταστήσει το νεαρό αμυντικό. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο «Ντούμπι» θέλησε να δοκιμαστεί και σε ομάδα της Γερμανίας ώστε να είναι καλυμμένος σε ότι και αν συμβεί. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement