Τα είπαν το βράδυ της Πέμπτης (13/6) ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους Μπάγεβιτς, Δέλλα και Λυμπερόπουλο. Αντικείμενο συζήτησης ήταν ο σχεδιασμός της ομάδας και η ενίσχυση του ρόστερ με νέους και ικανούς ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα «μεγάλα» ονόματα της επόμενης μέρας της ΑΕΚ συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για να συζητήσουν σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας καθώς και τα στάδιο στο οποίο βρίσκεται.
Στην Ένωση επιθυμούν τουλάχιστον να έχουν καταρτίσει το ρόστερ της νέας σεζόν μέχρι τις αρχές Ιουλίου γι’ αυτό και κινούνται όλες οι διαδικασίες και οι επαφές ώστε να προχωρήσουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν σοβαρά την ΑΕΚ και θα αποτελούν αξιόπιστες λύσεις και προσθήκες στη νέα ομάδα που χτίζεται.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement