
Η εφοριακός που είχε κληθεί να παραστεί στην εκδίκαση δεν έδωσε το «παρών» με αποτέλεσμα να οριστεί νέα δικάσιμος για τον Μάιο του 2014
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος για την μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο την περίοδο 2004-08.
Ωστόσο η εκδίκαση πήρε αναβολή για τον Μάιο του 2014 καθώς στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε η εφοριακός που είχε κληθεί να παραστεί για να επιβεβαιώσει ότι τα έγγραφα που είχε καταθέσει ο Νικολαΐδης τον απαλλάσσουν από τις κατηγορίες.
Μάλιστα η εφοριακός δικαιολόγησε την μη παρουσία της στο δικαστήριο στέλνοντας έγγραφο το όπoιο τόνιζε ότι δε είναι υποχρεωμένη να παραστεί, κάτι που εξόργισε τον εισαγγελέα ο οποίος πρότεινε να διακοπή η δίκη κάτι που τελικά έγινε.