21.5
08:33

Επιμένουν για Μόρα στο “τριφύλλι”

AEK1924.gr team
Επιμένουν για Μόρα στο “τριφύλλι”
Advertisement

Παρά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας για καμία επαφή με την ομάδα του ΠΑΟ δημοσίευμα θέλει τον Έλληνα αμυντικό να έχει μιλήσει ήδη με το Νίκο Νταμπίζα.

 Στο τριφύλλι επιμένουν απ’ ότι φαίνεται για την περίπτωση του Μόρα. Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως ουδέποτε είχε επαφή με κάποιον από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο σύμφωνα με την SD, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει κάνει μια πρώτη συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα μετά το τελευταίο ματς της Βερόνα. Παρόλα αυτά η περίπτωσή του κρίνεται δύσκολη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ανανεώθηκε αυτόματα για ένα χρόνο μετά και την άνοδο των Ιταλών στην πρώτη κατηγορία.

Δεν αποκλείεται το γεγονός βέβαια να υπάρξουν κι άλλες προτάσεις στο μέλλον για το Μόρα με την ΑΕΚ να φημολογείται πως είναι ένας από τους επίδοξους μνηστήρες.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->