
Ο 36χρονος Πορτογάλος προπονητής έφτασε τη Δευτέρα (2/11) στην Ελλάδα, προκειμένου να εγκατασταθεί στην Τρίπολη μαζί με την οικογένειά του και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (3/11) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.
Οι άνθρωποι του Αστέρα AKTOR ακολούθησαν μια οργανωμένη διαδικασία αναζήτησης και αξιολόγησης υποψηφίων προπονητών, με εκτεταμένο scouting και συγκεκριμένα κριτήρια για το αγωνιστικό προφίλ που επιθυμούσαν. Ο Φέιο ήταν εκείνος που ξεχώρισε, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την ομάδα και εκφράζοντας έντονο ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας.
Ο Πορτογάλος είχε μελετήσει σε βάθος τον Αστέρα, το υπάρχον ρόστερ και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών, παρουσιάζοντας μάλιστα τη δική του ανάλυση κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.
Στο πλευρό του θα βρίσκονται δύο Νορβηγοί συνεργάτες, οι οποίοι θα αναλάβουν συγκεκριμένους τομείς της καθημερινής λειτουργίας της ομάδας. Ο ένας από αυτούς θα έχει ως βασικό αντικείμενο την ατομική βελτίωση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, έναν τομέα στον οποίο ο νέος τεχνικός του Αστέρα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO