
Μόλις από τέσσερις μήνες μετά και την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς Άγιαξ και Φέγενορντ φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, με φόντο την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Γουίλι Γκονσάλες του «RG La Deportiva», οι δύο ολλανδικοί σύλλογοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Μεξικανού μέσου, ενώ αναμένεται να κινηθούν επίσημα προς τη Μοντερέι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξει το οικονομικό σκέλος. Όπως αναφέρει το μεξικανικό δημοσίευμα, η Μοντερέι κατέβαλε περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Πινέδα και δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει με σημαντική οικονομική ζημιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εκτίμηση του «elfutbolero», μια πρόταση που θα κυμαίνεται μεταξύ επτά και οκτώ εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για διαπραγματεύσεις. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι έχει ήδη κατατεθεί κάποια συγκεκριμένη προσφορά σε αυτά τα επίπεδα, καθώς τα ποσά που ενδέχεται να διαθέσουν ο Άγιαξ και η Φέγενορντ παραμένουν άγνωστα.
Ο 30χρονος χαφ έχει ήδη καταγράψει 16 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Μοντερέι σε Liga MX και Leagues Cup, μετρώντας τρία γκολ και δύο ασίστ. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Super League για τη σεζόν 2025-26, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ.
Ο Πινέδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ ευρωπαϊκών ομάδων και ο Ιανουάριος ενδέχεται να φέρει εξελίξεις. Για να προχωρήσει, πάντως, οποιαδήποτε συμφωνία, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Μοντερέι, η οποία θέλει να διασφαλίσει την επένδυσή της στον Μεξικανό διεθνή.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO