
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Ταμπόρδα να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κυριακόπουλου και να γράφει το 0-1.
Στο 23’, ο Ντέσερς κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ στο 47’, με τον Ντέσερς να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Τετέι.
Η ομάδα του «τριφυλλιού» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 57’ ο Κάνγκουα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 75’, ο Ραστόντερ έδωσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το 0-5.
Η Καϊράτ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 79’, με τον Μπεκμπολάτ να εκμεταλλεύεται λάθος υπολογισμό του Κάτρη και να μειώνει σε 1-5. Στο 82’, ο Πελίστρι έφτασε κοντά σε ένα έκτο γκολ για τον Παναθηναϊκό, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη League Phase του Conference League.
Καϊράτ: Αναρμπέκοφ, Ταπάλοφ, Μαρτίνοβιτς, Μπάιμπεκ (33’Σιρομπόκοφ), Λουίς Μάτα, Γκουστάβο Μεντόνσα, Οκσάνεν, Μρίνσκι, Μαρκ Γκουάλ, Τουγιακμπάγεφ, Εντμίλσον (46’Γιούκολα).
Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, Ντε Φράι (76’Κάτρης), Πάλμερ Μπράουν, Κυριακόπουλος, Λουζά (65′ Τσιριβέγια), Καμαρά (56’Κάνγκουα), Ταμπόρδα, Αντίνο (65’Πελίστρι), Τετέι, Ντέσερς (56’Ραστόντερ)
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO