06.10
14:26

Ο Μπρινιόλι έβαλε δύσκολα στον Νίκολιτς

Κώστας Κοσικίδης
Ο Μπρινιόλι έβαλε δύσκολα στον Νίκολιτς

Ο Ιταλός γκολκίπερ έβαλε δύσκολα στον Μάρκο Νίκολιτς με τις εμφανίσεις του και φαίνεται ότι θα διατηρήσει τη φανέλα βασικού αντί του ανέτοιμου Στρακόσια

Από την αρχή της παρουσίας του Μάρκο Νίκολιτς στον κιτρινόμαυρο πάγκο, είχε καταστήσει σαφές ότι είναι ένας προπονητής που ακολουθεί την τακτική «άλλος τερματοφύλακας για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη κι άλλος για το Κύπελλο».

Πάνω σε αυτό, λοιπόν, ο Θωμάς Στρακόσια αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι περιορίστηκε στα ματς του Κυπέλλου.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν ξεκίνησε δύσκολα για τον Θωμά Στρακόσια, λόγω ενός προβλήματος που του άφησε η προηγούμενη σεζόν και τον ακολούθησε μέχρι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού, πριν από το ματς με τη ΛΑΣΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του στο Champions League, αλλά και στα υπόλοιπα ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς σε αρκετά από αυτά αποδείχτηκε καθοριστικός.

Ο Στρακόσια αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά, τουλάχιστον για την ώρα, δείχνει ότι θα βρεθεί πίσω από τον Μπρινιόλι, λόγω των εμφανίσεων του Ιταλού γκολκίπερ μέχρι σήμερα, αλλά και επειδή ο ίδιος έχει χάσει μεγάλο έδαφος και θα χρειαστεί χρόνο για να εμφανιστεί πανέτοιμος.

Ο Αλβανός γκολκίπερ δεν βρίσκεται στο 100% και θα χρειαστεί ένα διάστημα για να τεθεί ξανά στα πλάνα του Νίκολιτς. Συνεπώς, ο Μπρινιόλι φλερτάρει με τη φανέλα βασικού τόσο με τον ΟΦΗ όσο και στις επικείμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αρχικά με τη Σαχτάρ και στη συνέχεια με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παίζει μεγάλο ρόλο να βρίσκεται στο 100% ο Στρακόσια για να επιστρέψει στη διάθεση του Νίκολιτς, καθώς μιλάμε για απαιτητικά και δύσκολα ματς, στα οποία η ΑΕΚ έχει ανάγκη ο γκολκίπερ της να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, ο Μπρινιόλι μπορεί να είχε τώρα τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά προερχόταν από μια σειρά αγώνων, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις, που του δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσει τη φανέλα βασικού.

Φυσικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, με τον Νίκολιτς να έχει ακόμα χρόνο μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση!

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement