01.10
18:06

Πανσερραϊκός: «Η υπόθεση στερείται επαρκούς αποδεικτικής θεμελίωσης»

AEK1924.gr team
Πανσερραϊκός: «Η υπόθεση στερείται επαρκούς αποδεικτικής θεμελίωσης»

Τιμωρία για την ομάδα των Σερρών από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα η Επιτροπή τιμώρησε τα «λιοντάρια» με αφαίρεση 4 βαθμών για χειραγωγημένο παιχνίδι.

Το ματς αυτό ήταν το Βόλος – Πανσερραϊκός για τα Play Out της σεζόν 2024-25 το οποίο ολοκληρώθηκε με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων όπως με το ίδιο σκορ αποτέλεσμα και η αναμέτρηση των δύο αντιπάλων στις Σέρρες, ενώ και οι Βολιώτες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 3 βαθμών.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανακοίνωση της δηλώνει:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκφράζει την απόλυτη έκπληξή της για την πρωτοφανή απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. για μια υπόθεση προ 18 μηνών, η οποία, κατά την άποψή μας, στερείται επαρκούς αποδεικτικής θεμελίωσης.

Θα ασκήσουμε άμεσα έφεση, με τη βεβαιότητα ότι η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό ως απολύτως αβάσιμη.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένουμε την τελική της κρίση.”

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement