20.9
21:49

Ένταση Μπέου με Μπρινιόλι μετά το Βόλος-ΑΕΚ – Το επεισόδιο έληξε στα αποδυτήρια

AEK1924.gr team
Ένταση Μπέου με Μπρινιόλι μετά το Βόλος-ΑΕΚ – Το επεισόδιο έληξε στα αποδυτήρια

Ανέβηκαν οι τόνοι μετά το τελευταίο σφύριγμα, ωστόσο λίγο αργότερα οι δύο πλευρές έλυσαν την παρεξήγηση στα αποδυτήρια

Μικρή ένταση σημειώθηκε μετά το τέλος του Βόλος-ΑΕΚ 1-2 στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δύο, στο οποίο ενεπλάκη και ο γιος του ισχυρού άνδρα του Βόλου. Η ένταση συνεχίστηκε στη φυσούνα, με τον Μπέο να διαμαρτύρεται έντονα και να αναφέρει πως θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του Ιταλού τερματοφύλακα.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, το περιστατικό έληξε στα αποδυτήρια. Ο Μπρινιόλι, παρουσία ανθρώπων της ΑΕΚ, πλησίασε τον Μπέο και του εξήγησε πως ήθελε να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του εφόσον μέσα στην ένταση της στιγμής συνέβη κάτι που δεν έπρεπε.

Ο Μπέος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως θεωρεί το περιστατικό λήξαν, με τους δύο άνδρες να μην δίνουν περαιτέρω συνέχεια.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement