
Αλλαγές υπήρξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον Επαμεινώνδα Ζούζουλα να παίρνει την θέση του Νίκου Παπασταμάτη.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, τις αλλαγές, ενώ ευχαρίστησε τον Νίκο Παπασταμάτη, αλλά και τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη, για την διευκόλυνση καθώς ήταν ο πρώτος επιλαχών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνική ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεχούς οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας του Διοικητικού Συμβουλίου, ολοκληρώνεται η θητεία του κ. Νίκου Παπασταμάτη στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Επαμεινώνδας Ζούζουλας, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Παντερμαλή.
Ο Νίκος Παπασταμάτης υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να διευκολύνει το έργο της νέας διοίκησης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι θα συνεχίσει να συνδράμει ως νομικός όποτε χρειαστεί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Νίκο Παπασταμάτη, καθώς και στον Στάθη Παπαχαρτοφύλη, που ήταν πρώτος επιλαχών, αλλά συναίνεσε στο να παραχωρήσει τη θέση του στον Επαμεινώνδα Ζούζουλα καθώς θεωρεί πολύ σημαντικό να μπει στο ΔΣ ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει στην ΑΕΚ και έχει αδιάλειπτη παρουσία στα τεκταινόμενα του αθλητικού οργανισμού.
BIOΓΡΑΦΙΚΟ:
O Eπαμεινώδας Ζούζουλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Eίναι πατέρας δύο παιδιών.
Με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ασχολείται επί μακρόν από διάφορες θέσεις. Από το 2024 έως και σήμερα παραμένει επικεφαλής του εγχειρήματος Aνάπτυξης της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΚ (ΑΕΚ BC ACADEMY), έχοντας κατασκευάσει μαζί με την ομάδα συνεργατών του το «ΑΕΚ BC SPORTS CENTER».
Δραστηριοπιείται στον επιχειρηματικό χώρο του λιανικού εμπορίου/Super Market.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO