Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην έκνομη ενέργεια ενεπλάκησαν τουλάχιστον τρία άτομα. Ο ένας εξ αυτών παραβίασε την αποθήκη υλικού και στη συνέχεια άρχισε να περνά τα κλοπιμαία πάνω από τη σιδερένια πόρτα προς τις εγκαταστάσεις της ΓΑΙΑΟΣΕ, από την πλευρά της οδού Μαιάνδρου.
Στη συνέχεια, ο δεύτερος συνεργός μετέφερε τον εξοπλισμό χρησιμοποιώντας καλάθι σούπερ μάρκετ προς την οδό Ικάρων. Εκεί περίμενε το τρίτο μέλος της σπείρας, το οποίο οδηγούσε πολυτελές SUV, στο οποίο και φορτώθηκε το αθλητικό υλικό πριν τραπούν σε φυγή.
Όλες οι κινήσεις των δραστών, καθώς και τα στοιχεία του οχήματος, έχουν καταγραφεί από παρακείμενες κάμερες. Το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι διενεργούν την προανάκριση και εκτιμάται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: goalpost.gr


στην Google


