Ένα διαφορετικό σύστημα, το οποίο θέλει να τσεκάρει ο Χιμένεθ, αναμένεται ότι θα δούμε στο αποψινό ματς κόντρα στον Πλατανιά. Φανέλα βασικού ο Βινίσιους.
Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να δοκιμάσει το 3-5-2 στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, ωστόσο ο τραυματισμός του Ντίας στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης τον έκανε να αλλάξει τα πλάνα του.
Βέβαια, ο ισπανός τεχνικός δεν το βάζει κάτω και έτσι σήμερα αναμένεται ότι θα δούμε ξανά την ομάδα να παρατάσσεται έτσι, με τον Ντίντακ να έχει έναν διαφορετικό ρόλο.
Συγκεκριμένα οι τρεις της άμυνας θα είναι οι Βράνιες, Κολοβέτσιος και Ντίντακ, με τους Γκάλο και Βινίσιους να αγωνίζονται λίγο πιο μπροστά τους στα φτερά της άμυνας.
Οι Γιόχανσον Σιμόες και Μάνταλος θα πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, με τον Χιμένεθ να έχει ακόμα ερωτηματικό για την κορυφή της επίθεσης.
Εκεί δοκίμασε τους Αραούχο, Βάργκας και Μπακασέτα, δύο εκ των οποίων θα φορέσουν φανέλες βασικών.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τον Μπάρκα να παίρνει ανάσες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement