08.8
10:20

Πρόβα Super Cup στη Νέα Φιλαδέλφεια με νέα πρόσωπα για την ΑΕΚ

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Πρόβα Super Cup στη Νέα Φιλαδέλφεια με νέα πρόσωπα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00) την Καλλιθέα στο τελευταίο τεστ πριν από τα επίσημα – Ελεύθερη είσοδος σε συγκεκριμένες θύρες

Η περίοδος των δοκιμών ολοκληρώνεται απόψε για την ΑΕΚ, η οποία στις 20:00 υποδέχεται την Καλλιθέα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Έπειτα από τα έξι παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε στην Ολλανδία, η Ένωση επιστρέφει στην έδρα της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Το αποψινό τεστ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική δοκιμή πριν από το Super Cup με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.

Οι δοκιμές του Νίκολιτς και τα νέα πρόσωπα

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στις επιλογές του Μάρκο Νίκολιτς, καθώς δεν αποκλείεται ο Σέρβος να δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο, θέση στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να πάρουν οι Αλεξίου και Καλοσκάμης.

Παράλληλα, ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Λόβρο Μάγερ να αγωνίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως και τους Κάιρινεν και Ζούμπκοφ, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μίλαν Βιτάλις.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων, με την ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει δωρεάν είσοδο στις θύρες των οποίων η πρόσβαση βρίσκεται επί της οδού Καππαδοκίας.

Για τις θύρες 31-33 (VIP), δικαίωμα εισόδου θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των συγκεκριμένων θυρών για τη σεζόν 2026-27, με την επίδειξη του διαρκείας τους.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement