05.2
21:48

Έσφαξε την Ίντερ ο Ριτσόλι…

AEK1924.gr team
Έσφαξε την Ίντερ ο Ριτσόλι…

Με βολίδα του Κουαδράδο η Γιουβέντους πήρε το Derby D’ Italia με την Ίντερ να φωνάζει για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Ιταλία δύο πράγματα είναι σίγουρα. Πως η Γιουβέντους θα κερδίζει στο γήπεδο της (έφτασε τις 28 συνεχόμενες νίκες στο Juventus Stadium) και πως οι αντίπαλοί της θα φωνάζουν για την διαιτησία. Και τα δύο ποδοσφαιρικά αξιώματα επαληθεύτηκαν στο Derby D’ Italia απέναντι στην Ίντερ.

Χρειάστηκε μία φωτοβολίδα στο τέλος του πρώτου μέρους για να κριθεί το ματς (1-0) με την «Μεγάλη Κυρία» να παίρνει το ντέρμπι και να κόβει την φόρα της ομάδας του Πιόλι που είχε 7 συνεχόμενες νίκες.

Ωστόσο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ο Ριτσόλι χρειάστηκε να κλείσει τα μάτια σε δύο πέναλτι που ζήτησε η Ίντερ στο πρώτο μέρος σε ανατροπές από Λιχτστάινερ και Κιελίνι σε Ντ’ Αμπρόσιο και Μάουρο Ικάρντι αντίστοιχα.

Ο Ντιμπάλα με ένα υπέροχο φαλτσαριστό βολέ σημάδεψε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς μόλις στο 12ο λεπτό, με την Ίντερ να ισορροπεί σταδιακά και να χάνει δύο καλές φάσεις με Γκαλιαρντίνι και Ζοάο Μάριο.

Με το παιχνίδι στα χέρια της, η Γιουβέντους έκανε σωστή διαχείριση του ματς, ψάχνοντας στις κόντρες το δεύτερο γκολ. Ο Χαντάνοβιτς σε τρεις περιπτώσεις αρνήθηκε το 2-0 σε προσπάθειες από Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, με τους «νερατζούρι» να εξατμίζονται στην επανάληψη, όπου είχαν μόνο μία καλή κεφαλιά από τον Μουρίγιο, αλλά και την αποβολή του Πέρισιτς στις καθυστερήσεις, δείγμα του εκνευρισμού που έφεραν οι αποφάσεις του Ριτσόλι σε όλο το ματς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement