Με τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Βέροια και τον φορμαρισμένο Αραούχο που κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο, ασχολείται ο αποψινός (5/02) αθλητικός Τύπος.
Goal
«Έχει πάρει φωτιά», γράφει η Goal και αναλύει: « Μετά τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό, η ΑΕΚ θέλει σήμερα ένα εύκολο απόγευμα. Γλύτωσε από το έμφραγμα, 71-65 την Κύμη».
SportDay
«Το σερί και τα μάτια του», γράφει η SportDay και εξηγεί: «Ο Χιμένεθ δοκίμασε όλους τους παίκτες από τη μέση και μπροστά στη χθεσινή προπόνηση. Ποντάρει πολλά στον Αραούχο. Εκτός αποστολής Αλμέιδα, Μπακάκης».
LiveSport
«Μαγνήτης ο Αραούχο», γράφει η LiveSport και συνεχίζει: « Φέρνει τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Αργεντινός σήμερα με Βέροια».
Ώρα των Σπορ
«Με Τσίκο βασικό, μέσα και τον Βίνι», γράφει η Ώρα και συνεχίζει: «Δεν σταματάς, νικάς ξανά και ζεσταίνεις τον κόσμο. Το ΟΑΚΑ βρίσκει σταδιακά το σφυγμό του και με τον Αραούχο στην κορυφή η ΑΕΚ συνεχίζει δυνατά σήμερα κόντρα στη Βέροια. Στην αποστολή ο Βινίσιους, αλλά δύσκολα ο Μανόλο θα τον ρίξει στο αρχικό σχήμα. Παίρνει ανάσες ο Σιμόες. Μάνταλος Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς η τριάδα των χαφ». Για την Βασίλισσα αναφέρεται: «Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά την έσβησε ο αρχηγός».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement