Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του, για το παιχνίδι με την Ξάνθη τονίζοντας ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα όσοι αγωνιστούν για να φτάσει η ομάδα στη νίκη, αλλά τους έκανε αναφορά και για τον στόχο της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι να μπει απλά στα play off.
Ο Ισπανός τεχνικός καθημερινά, μιλάει στους παίκτες του πριν από κάθε προπόνηση, θέλει με κάποιον τρόπο να τους εμψυχώνει και να τον νιώθουν δίπλα τους. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην το πράξει και παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού, όπως αυτό με την Ξάνθη.
Ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του, για το παιχνίδι με τους «Ακρίτες», αλλά έστειλε και το μήνυμα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον στόχο της ομάδας, που όπως είπε δεν είναι απλά να μπει στα playoff, αλλά να βγει και πρώτη απ’ αυτήν την διαδικασία.
«Το αυριανό ματς είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Όλοι όσοι θα παίξουν, πρέπει να τα δώσουν όλα. Όχι μόνο οι έντεκα που θα ξεκινήσουν, αλλά και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο. Τέτοια ματς, δεν είναι για έντεκα, αλλά για 14 ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Δεν αρκεί να μπούμε μόνο στα playoffs. Δεν αρκεί αυτό. Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στα playoffs».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement