26.1
07:24

Η ΑΕΚ για Κούπες, ο ερχομός Αραούχο και το αριστερό μπακ

AEK1924.gr team
Η ΑΕΚ για Κούπες, ο ερχομός Αραούχο και το αριστερό μπακ

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Goal

«Στόχος επετεύχθη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Μεληκιώτης και Μπακασέτας οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη – μισή πρόκριση στη Λιβαδειά.

«Πρόκληση για μένα», ο Αραούχο φτάνει σήμερα και θέλει να βρει ξανά τον εαυτό του. Φρεϊτας για τα αριστερά στην άμυνα.

Νίκη με 71-64 επί της Ζιελόνα Γκόρα, αλλά δεν απέφυγε τα νοκ άουτ.

Sportday

«Ε- Ε -Έρχεται» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Σήμερα τελικά στην Ελλάδα ο Αραούχο. Τα σκάει χοντρά η Ένωση για τον Αργεντινό. Τα πρόσωπα που βοήθησαν να γίνει η τεράστια μεταγραφή. Τι λέει ο ίδιος. Ανακοίνωσε το ντιλ η Λας Πάλμας.

Δύο ματς ο Χιμένεθ στον πάγκο, ισάριθμες νίκες. Από το Σεπτέμβρη είχε να πετύχει κάτι παρόμοιο η ΑΕΚ και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Επαφές με Μπαρμπόσα, πιθανή η επιστροφή του. Πάει για αριστερό μπακ.

Livesport

«Δώστε ότι ζητάνε!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η εντόνη του Μελισσανίδη που ντύνει στα Κιτρινόμαυρα σήμερα τον Αραούχο. Μπαρμπόσα ξανά. Ο Πορτογάλος έριξε γέφυρες επιστροφής και η ΑΕΚ το ψάχνει σοβαρά.

Μανόλο δύο στα δύο. Νίκη και στη Λιβαδειά με ασίστ Μεληκιώτη και εκτέλεση Μπακασέτα.

Και τώρα, «δωράκι». Τι περιμένει η Βασίλισσα μετά το άνετο 71-64 επί της Ζιελόνα Γκόρα.

Ώρα των σπορ

«ΑΕΚαρα, μας φτιάχνεις για… Κούπες» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Με το ενάμιση πόδι στους «8» μετά τη νίκη στη Λιβαδειά.

Με δαιμόνιο Ντίξον η Βασίλισσα γονάτισε τη Ζιελόνα Γκόρα και πέρασε από τον πιο δύσκολο όμιλο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρέλα για τον Αραούχο.

Μόνο ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα. Η μοναδική ομάδα στην οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί φέρος ο Πορτογάλος είναι η Ένωση, εφόσον αποδεσμευτεί από την Αλ Ουάσλ.

Προτάθηκε ο Βινίσιους. Εξετάζεται ο αριστερός μπακ της Λάτσιο αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις στα υπ’ όψιν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement