22.7
13:35

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Η ΑΕΚ αποφασίζει για τον Κάνγκουα»

AEK1924.gr team
Ισραηλινά ΜΜΕ: «Η ΑΕΚ αποφασίζει για τον Κάνγκουα»

Παρά τη συμμετοχή και το γκολ του απέναντι στη Βίκινγκουρ, η μεταγραφή του Ζαμπιανού μέσου στην Ένωση δεν έχει κλείσει οριστικά.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Κινγκς Κάνγκουα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε και σκόραρε στην αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Βίκινγκουρ.

Ο Κάνγκουα αναμένεται να αγωνιστεί και στη ρεβάνς των δύο ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία. Η αποχώρησή του από τη Χάποελ, εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως αναφέρουν ισραηλινές πηγές, οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό που αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς του όρους.

«Όλα είναι ανοιχτά. Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει. Η μπάλα βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές που γνωρίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, η στάση της προέδρου της Χάποελ Μπερ Σεβά, Αλόνα Μπαρκάτ, έχει σχολιαστεί θετικά, καθώς επέμεινε στην παραμονή του Κάνγκουα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μάλιστα, η εμφάνιση και το γκολ του Ζαμπιανού ενίσχυσαν την άποψη πως αποτελεί κομβικό παίκτη για την ομάδα.

Πλέον, η υπόθεση παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη ρεβάνς με τη Βίκινγκουρ.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement