02.7
19:25

Ο Άρης κράτησε τον Γιαννιώτα για ακόμη έναν χρόνο

AEK1924.gr team
Ο Άρης κράτησε τον Γιαννιώτα για ακόμη έναν χρόνο

Την παραμονή του Γιάννη Γιαννιώτα για έναν ακόμα χρόνο ανακοίνωσε ο Άρης.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα συνεχίσει να είναι παίκτης του Άρη.

Ο 33χρονος εξτρέμ ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους και φωτογραφήθηκε με το μπλουζάκι της ομάδας και το μότο: «Μόνο το σήμα πιστά ακολουθώ».

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 33χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1993 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής) υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 είχε 28 συμμετοχές, 5 ασίστ και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και προκριματικά UEFA Conference League).

«Εδώ είναι το σπίτι μου»

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιάννης Γιαννιώτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

«Είμαι χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον ΑΡΗ για έναν ακόμη χρόνο. Εδώ είναι το σπίτι μου κι εδώ θέλω να κρεμάσω τη φανέλα μου.

Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η προετοιμασία. Γνωρίζω καλά ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας τη νέα σεζόν.

Η περσινή χρονιά μάς άφησε μια πικρή ανάμνηση και πρέπει όλοι μαζί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επανορθώσουμε στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Να μας στηρίξει ο κόσμος, όπως κάνει πάντα και θα τον ανταμείψουμε».

Advertisement