02.7
10:41

Άνανδρη επίθεση στη Βόρεια Εύβοια από οπαδούς του Ολυμπιακού σε ΑΕΚτζή πατέρα με την 12χρονη κόρη του

AEK1924.gr team
Άνανδρη επίθεση στη Βόρεια Εύβοια από οπαδούς του Ολυμπιακού σε ΑΕΚτζή πατέρα με την 12χρονη κόρη του

Άνανδροι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε πατέρα και στη 12χρονη κόρη του, επειδή ήταν ΑΕΚ

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βόρεια Εύβοια.

Ένας πατέρας με την ανήλικη κόρη του, βρέθηκαν στη γιορτή της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στο Μαντούδι, που έκανε στάση το Τρόπαιο της Πρωταθλήτριας, αλλά όταν επέστρεφαν σπίτι τους, δέχτηκαν μια άνανδρη επίθεση από τέσσερα άτομα.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ιστιαίας, στον επαρχιακό δρόμο προς τις Ροβιές, τα τέσσερα άτομα είχαν στήσει ενέδρα περιμένοντας διερχόμενα οχήματα και έκλεισαν τον δρόμο με το δικό τους αυτοκίνητο, στη συνέχεια βγήκαν έξω και χτύπησαν τόσο το όχημα, όσο τον οδηγό του, ο οποίος ήταν ο πατέρας της 12χρονης, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άνανδροι οπαδοί του Ολυμπιακού, ζητούσαν επίμονα, ένα πανό που πίστευαν ότι είχαν μαζί τους τα θύματα, παρά την αιφνιδιαστική επίθεση, ο οδηγός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο, ώστε στη συνέχεια να απομακρυνθεί από το σημείο.

Φυσικά, αμέσως μετά το περιστατικό, οι επιβαίνοντες ειδοποίησαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας την επίθεση, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ να κινητοποιηθούν άμεσα και να ξεκινήσουν σκανάρισμα της περιοχής, το οποίο και τους οδήγησαν λίγες ώρες αργότερα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών, από τους οποίους οι δύο, έχουν απασχολήσει τις αρχές, καθώς τα ονόματα τους βρίσκονται στην δικογραφία για την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε βίντεο:

Advertisement