
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Αρίτζ Ελουστόντο για τον ΠΑΟΚ.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν και θα καλύψει ένα από τα αρκετά κενά που προέκυψαν στην αμυντική γραμμή. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Τσίκνας και ο διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Κουβεντίδης.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Ελουστόντο έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία κι αναδείχθηκε. Είχε προτάσεις από ορισμένους συλλόγους της πατρίδας του, αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ με στόχο να παίξει και στην Ευρώπη. Ο 32χρονος (28/3/94) Βάσκος αμυντικός είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1.80 και στην καριέρα του στους Κυπελλούχους Ισπανίας μέτρησε 313 συμμετοχές με 12 γκολ κι 11 ασίστ.
Στις 30/1/25, μάλιστα, αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ για τη League Phase του Europa League. Ο Ελουστόντο αγωνίστηκε 90 λεπτά στην εντός έδρας νίκη των Βάσκων με 2-0.
Ο Ελουστόντο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία.