Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση του, όσον αφορά το σύστημα που θα κατεβάσει την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στα πρόσωπα που θα επιλέξει.
Απ’ την χθεσινή προπόνηση ο Ζοσέ Μοράις είχε δείξει τις προθέσεις του, στο να μην πραγματοποιήσει αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα, καθώς έχει αποφασίσει να αγωνιστεί η ομάδα του με το 4-3-3, με μοναδική αλλαγή την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα με τον Μπάρκα κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά τον Γκάλο, αριστερά τον Ντίντακ και τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Έπειτα η τριάδα των χαφ θα είναι οι Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, ενώ στην επιθετική τριάδα οι Πατίτο, Αραβίδης και Πέκχαρτ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement