15.6
16:29

Απολύθηκε ο προπονητής της Τυνησίας μετά την πεντάρα από την Σουηδία!

AEK1924.gr team
Απολύθηκε ο προπονητής της Τυνησίας μετά την πεντάρα από την Σουηδία!

Βαρύ το τίμημα για τον προπονητή των Τυνήσιων, Σαμπρί Λαμουσί – Η πρώτη απόλυση πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη στροφή των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η πρώτη απόλυση του Μουντιάλ 2026 είναι γεγονός! Ειδικότερα ο κόουτς της Τυνησίας, Σαμπρί Λαμουσί, δεν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από την βαριά ήττα από την Σουηδία με 5-1. Πλέον, το συγκρότημα από την Αφρική θα συνεχίσει στην πορεία της διοργάνωσης με υπηρεσιακό προπονητή.

Η ομοσπονδία θεώρησε τον 54χρονο Γαλλοτυνήσιο υπεύθυνο της συντριβής της πρεμιέρας. Το βαρύ και ασήκωτο 5-1 από τη Σουηδία στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ ήταν και το “κύκνειο άσμα” του έμπειρου προπονητή, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου έπειτα από μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα τελικά του τουρνουά.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ίσως υπάρξει συνέχεια και με άλλους…

Advertisement