01.6
10:58

Πινέδα: «Το να κουβαλάω το Μεξικό στην πλάτη μου είναι πολύ περισσότερο απ’ το να παίξω ποδόσφαιρο»

AEK1924.gr team
Πινέδα: «Το να κουβαλάω το Μεξικό στην πλάτη μου είναι πολύ περισσότερο απ’ το να παίξω ποδόσφαιρο»

Ο Μεξικανός χαφ έκανε μια δημοσίευση στα social media, λόγω της κλήσης του στην Εθνική Μεξικού

Ο Ορμπελίν Πινέδα μετά την επισημοποίηση της παρουσίας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επισήμανε ότι ο ίδιο το να κουβαλάει το Μεξικό στην πλάτη του, είναι πολύ περισσότερο απ’ το να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ορμπελίν Πινέδα:

«Μερικές φορές σκέφτομαι εκείνο το παιδί που έτρεχε πίσω από μια μπάλα στην πόλη του, ονειρευόταν κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ποτέ δεν φανταζόταν πόσο δρόμο θα έπρεπε να διανύσει, πόσα θα έπρεπε να μάθει και να ξεπεράσει για να φτάσει εδώ.

Στην αρχή ήταν το όνειρο να φύγει από το σπίτι του· έπειτα, το όνειρο να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη χώρα. Σήμερα καταλαβαίνω ότι τα όνειρα πράγματι γίνονται πραγματικότητα, αλλά χτίζονται με δουλειά, πίστη, θυσίες και επιμονή.

Το να κουβαλάω το Μεξικό στην πλάτη μου είναι πολύ περισσότερο από το να παίξω ποδόσφαιρο· σημαίνει να εκπροσωπώ τις ρίζες μου, την οικογένειά μου, τον λαό μου και κάθε άνθρωπο που κάποτε πίστεψε σε μένα όταν όλα ήταν ακόμη μόνο ένα όνειρο».

Η δημοσίευση του Ορμπελίν Πινέδα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orbelin Pineda 🎩 (@orbelin7pineda)

Advertisement