
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε για λογαριασμό της Κολόν Σάντα Φε, αλλά η Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 για το πρωτάθλημα της Αργεντινής
Σπουδαία νίκη στη μάχη τίτλου που δίνει στην Αργεντινή, πανηγύρισε η Νιούελς Ολντ Μπόις, επικρατώντας 2-1 της Κολόν Σάντα Φε. Η αναμέτρηση αυτή είχε έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα και ξυπνούσε αναμνήσεις, καθώς αγωνίζονταν οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο. Κάποτε συμπαίκτες στην ΑΕΚ και πλέον αντίπαλοι στην χώρα τους.
Η Νιούελς ήταν αυτή που προηγήθηκε με τέρμα του Πρέντιγκερ, για να έρθει ο Μπλάνκο να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι σε 1-1 στο 40ο λεπτό. Γκολ, λοιπόν, από την άσπρη βούλα για τον “Ζορό”, όμως στο 90′ ο Μάξι Ροντρίγκες χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του και έστειλε στο καναβάτσο την Κολόν.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement