15.5
12:35

Εξελίξεις με Περέιρα στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Εξελίξεις με Περέιρα στην ΑΕΚ

Αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Αργεντινού χαφ για συζητήσεις με την ΑΕΚ

Μετά την ανανέωση των Μάνταλο, Βίντα και Γκατσίνοβιτς, θ’ ανοίξει τις επόμενες ημέρες στην ΑΕΚ και η υπόθεση για τον Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Αργεντινός χαφ έχει αλλάξει πλήρως το κλίμα για την παραμονή του, κάτι που το έπραξε και το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία.

Ο Μάρκο Νίκολιτς, τότε είχε ζητήσει να δει όλους τους πιθανούς κομμένους ποδοσφαιριστές, βγάζοντας τα συμπεράσματα του, με τον Περέιρα να εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία και να την αρπάζει, διατηρώντας τον στο ρόστερ ο Σέρβος τεχνικός, καθώς είχε έτσι κι’ αλλιώς συμβόλαιο γι’ ακόμα ένα χρόνο.

Ο Νίκολιτς όχι απλά διατήρησε τον Περέιρα, αλλά απέδειξε ότι του έχει ρόλο στο ρόστερ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα σε μεγάλα ματς να είναι καθοριστικός και να βοηθάει ουσιαστικά την Ένωση.

Όμως, το θέμα του συμβολαίου του, παρέμενε ανοιχτό, αλλά απ’ την πρώτη στιγμή είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι η εκτίμηση που έχει ο Νίκολιτς στον Περέιρα, πιθανόν να είναι αρκετή για να προχωρήσει η Ένωση σε πρόταση νέου συμβολαίου στον Περέιρα.

Η αλήθεια είναι ότι στη «ζυγαριά» της παραμονής, έγερνε υπέρ του Περέιρα, αλλά βάζοντας ως «αντίβαρο» την ηλικία του, το ισορροπούσε στο 50-50, ή ακόμα και στο 52%-48% υπέρ του.

Πλέον και μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα playoffs, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά και η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τον Περέιρα.

Γι’ αυτό τον λόγο, αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έρθουν οι εκπρόσωποι του, την ερχόμενη εβδομάδα για ν’ ανοίξουν έναν δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει στο μυαλό του, ότι για ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο rotation και στο βαθύ ρόστερ, που θέλει για την ομάδα, ώστε να τα φέρει εις πέρας στις υποχρεώσεις της, σ’ Ελλάδα και Ευρώπη, ο Περέιρα έχει θέση και εφόσον ο ίδιος συμβιβαστεί, μ’ αυτόν τον ρόλο και μια μείωση αποδοχών τότε θα φαίνεται δεδομένο η ανανέωση του συμβολαίου του, γι’ ακόμα ένα χρόνο ή και 1+1 χρόνια.

Αν λοιπόν, οι δυο πλευρές συμφωνήσουν για συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (1 ή 1+1 χρόνια) και με πιο περιορισμένο ρόλο, πιο πίσω στο rotation, τότε ο Περέιρα θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα, με τον Νίκολιτς να μένει ικανοποιημένος καθώς, όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα εκτιμάει τον Αργεντινό τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως προσωπικότητα!

Advertisement