12.5
14:57

Κρόος: «Η Ρεάλ δεν μπορεί να μένει χωρίς τίτλο για δεύτερη χρονιά»

AEK1924.gr team
Κρόος: «Η Ρεάλ δεν μπορεί να μένει χωρίς τίτλο για δεύτερη χρονιά»

Σκληρή κριτική στη φετινή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε ο Τόνι Κρόος μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico, τονίζοντας πως για τον σύλλογο της Μαδρίτης είναι «απαράδεκτο» να ολοκληρώνει δεύτερη συνεχόμενη σεζόν χωρίς τίτλο

Μιλώντας στο podcast «Einfach mal Luppen», ο Γερμανός παλαίμαχος μέσος υποστήριξε ότι η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας αντικατοπτρίζει τα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο, ενώ παραδέχθηκε πως δεν πίστεψε ποτέ πραγματικά ότι η πρώην ομάδα του θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στους Καταλανούς.

«Δύο χρόνια χωρίς τίτλο δεν γίνεται να θεωρούνται φυσιολογικά στη Ρεάλ. Η ομάδα έδειχνε να έχει αποδεχτεί την ήττα ακόμη και πριν από τη σέντρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κρόος στάθηκε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, λέγοντας ότι μετά το γρήγορο 2-0 «χάθηκε και η τελευταία ελπίδα», ενώ εξήρε τη συνοχή και τη δουλειά που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα ως ομάδα.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Τιμπό Κουρτουά για το πρώτο γκολ, σημειώνοντας πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση, ενώ για το δεύτερο τέρμα υπογράμμισε πως ανέδειξε τη διαφορά ομαδικής λειτουργίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Advertisement