
Η Ίντερ ετοιμάζεται να ανακοινώνει το νέο της τεχνικό όμως οι οπαδοί συνεχίζουν τον “πόλεμο” κατά παικτών και διοίκησης. Δείτε τα πανό που κρέμασαν στο “Meazza” στο ματς με Κροτόνε!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες η Ίντερ θα ανακοινώσει τον Στέφανο Πιόλι ως το νέο της τεχνικό, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Φρανκ Ντε Μπουρ, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να ηρεμήσει τους οπαδούς της.
Χαρακτηριστική απόδειξη η συμπεριφορά τους στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κροτόνε, με τους οργανωμένους να κρεμούν πανό στην Curva Sud το οποίο ήταν ξεκάθαρα κατά των ποδοσφαιριστών.
“Μόνος αυτός που μπαίνει στο γήπεδο τα πηγαίνει χειρότερα από μία ανύπαρκτη διοίκηση.Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ατιμάσουμε 108 χρόνια ιστορίας. Προσοχή επειδή η κατάσταση γίνεται βαριά”, έγραφε το πανό που αναρτήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ενώ ένα άλλο έπαιρνε θέση υπέρ του Φρανκ Ντε Μπουρ.
Πηγή: contra.gr