29.4
20:50

Ο Μελισσανίδης, η ΑΕΚ, το κότερο και η συνάντηση με τους “παλιούς”

AEK1924.gr team
Ο Μελισσανίδης, η ΑΕΚ, το κότερο και η συνάντηση με τους “παλιούς”
Advertisement

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να φιλοξένησε στο κότερό του το απόγευμα της Κυριακής τους Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο και Ακη Ζήκο σε μία συνάντηση για το τώρα και το αύριο της ΑΕΚ που η πλευρά του “Τίγρη” διαψεύδει, τονίζοντας πως τούτη τη στιγμή προέχει το θέμα του γηπέδου.

Δημήτρης Μελισσανίδης, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Ακης Ζήκος στο ίδιο μέρος μαζί. Το κότερο του “Τίγρη” φέρεται να φιλοξένησε τους παλαίμαχους αστέρες της ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής, σε μία συνάντηση που η πλευρά των πρώην ποδοσφαιριστών δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει και αυτή του Μελισσανίδη διαψεύδει τονίζοντας πως προέχει το γήπεδο.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η συνάντηση έγινε, μέσα σε ΑΕΚτζίδικο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Πάντως, τούτη τη στιγμή ο Μελισσανίδης προτάσσει το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και βάζει στην άκρη όλα τα υπόλοιπα. Ο “Τίγρης” συνεχίζει τις επαφές για να βάλει κι άλλους επενδυτές στο κόλπο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, θα προσπαθήσει να αντλήσει κονδύλια από το ΕΣΠΑ. Οσον αφορά στο γήπεδο, δεν θα υπερβαίνει τις 30.000 θέσεις.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->