
Ανέβηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο ο Ζοζέ Μοράϊς, παρότι το ρεπό της ομάδας.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες που αγωνίστηκαν και θα πήγαιναν για προπόνηση οι υπόλοιποι, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Βούλγαρη.
Όμως, με το που πέρασαν το κατώφλι των αποδυτηρίων, αντίκρισαν εκεί τον τεχνικό της ομάδας, μαζί με τους συνεργάτες του. Οι ίδιοι ανέλαβαν κανονικά να προπονήσουν τους «κιτρινόμαυρους», παρότι αρχικά είχαν την εντύπωση ότι δεν θα ανέβαιναν καθόλου στα Σπάτα.
Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης, είχε σύσκεψη το τεχνικό τιμ της ομάδας, συζητώντας πολλά θέματα, αλλά ανέλυσαν και το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας. Με αυτά και με εκείνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, αποχώρησε απ’ τα Σπάτα με τους συνεργάτες του, στις 16:00 η ώρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement