Η είσοδος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ άλλαξε όλη την εικόνα της ΑΕΚ και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι
Σε έναν αγώνα που σίγουρα δεν θα θυμάται κάποιος για τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων, αλλά για το μοιραίο λάθος του βοηθού Ευθυμιάδη που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν η αλλαγή της ΑΕΚ που ξεχώρισε.
Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στη θέση του Πατίτο και κατάφερε αμέσως να δώσει ώθηση στην ομάδα με τα τρεξίματα του, θέλοντας να ανεβάσει γρήγορα την επιθετική λειτορυγία της. Ο Λάζαρος μπήκε ορεξάτος στην Τούμπα, δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και λίγο έλειψε να κάνει το 1-0 στη φάση που τράνταξε το δοκάρι του Γλύκου.
Ο Χριστοδουλόπουλος είχε δηλώσει προ ημερών ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και όπως φάνηκε, με τον Μοράις στον πάγκο βρίσκει τα πατήματα του, με τους Κιτρινόμαυρους να μένουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του, σε αυτό το λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement