
Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα θα παίζει παντού μόνο για να νικάει.
Οι Κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο δεύτερο ντέρμπι τους για εφέτος, με τον πορτογάλο τεχνικό να στέλνει το δικό του μήνυμα με λίγα, αλλά βαρβάτα λόγια.
Αυτό που ζήτησε είναι η ομάδα να μπει στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς.
«Ξέρω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Θέλω να ξέρετε ότι όπου και αν παίζουμε θα πρέπει να κερδίζουμε, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και οποιαδήποτε έδρας. Θέλω πάντα και παντού να παίζουμε μόνο για τη νίκη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι παρόμοιο είχε πει ο Μοράις στους παίκτες του και τις πρώτες του ημέρες στην ΑΕΚ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement