24.10
05:39

Δίνει ευκαιρίες και τσεκάρει

AEK1924.gr team
Δίνει ευκαιρίες και τσεκάρει

Ο Μοράις δεν δίστασε να ρισκάρει γρήγορα, καθώς στον δεύτερο αγώνα του ως προπονητής της ΑΕΚ θα παρατάξει την ομάδα με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε καλό ξεκίνημα ως κόουτς της Ένωσης, καθώς η ομάδα το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Μια ημέρα αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο, η οποία περιείχε πολλές εκπλήξεις.

Εκτός τους Βάργκας, Λέσκοτ και Πατίτο που έμειναν αναγκαστικά εκτός, ο Μοράις αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τους Ανέστη, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Αλμέιδα και Μπακασέτα, ώστε να τους δώσει ανάσες και παράλληλα να τσεκάρει καινούργια πρόσωπα.

Στην αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης υπάρχει αρκετό νέο αίμα και είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά θα πάρουν ευκαιρίες παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί.

Ο λόγος για τους Ντίας, Τζανετόπουλο, Γαλανόπουλο, Ζόριτς, Τσέλιο, Μανωλά, Μπάρκα, οι οποίοι έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουν καλά και να κερδίσουν τον νέο προπονητή της Ένωσης.

Βέβαια, μετά το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απόλυες, με την ΑΕΚ να πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχο και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο Μοράις δείχνει διατεθημένος να αξιολογήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, χωρίς να κρίνει μόνο από τις επιλογές του πρωκατόχουτου και τα βίντεο που έχει δει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement