
Ο κόσμος της ΑΕΚ εξαφανίζει τα εισιτήρια για το σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Sunel Arena, για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League.
Τα φθηνά εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί, αλλά ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει την προσπάθεια του Ντράγκαν Σάκοτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena, το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 18:15, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan GBL.
Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15 ευρώ.
Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ
ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET
Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO