11.4
23:11

Στο στόχαστρο το γήπεδο της Ράγιο μετά το ματς με την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Στο στόχαστρο το γήπεδο της Ράγιο μετά το ματς με την ΑΕΚ

Ισπανός δημοσιογράφος κάνει λόγο για προβληματικές συνθήκες στο Βαγιέκας

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου της Ράγιο, με έντονη κριτική μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσαν οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Ράγιο Βαγιεκάνο, με αφορμή την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ για το Conference League.

Οι εγκαταστάσεις του «Βαγιέκας» χαρακτηρίστηκαν προβληματικές, κάτι που έγινε εμφανές και κατά τη διάρκεια του αγώνα, φέρνοντας το θέμα στο προσκήνιο.

Μάλιστα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ρικάρντο Ρούμπιο τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα, μέσω ανάρτησής του, εκφράζοντας έντονο προβληματισμό για την κατάσταση του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνθήκες που επικρατούν δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί σε διαφορετική έδρα.

Το θέμα των εγκαταστάσεων του Βαγιέκας φαίνεται πως παραμένει ανοιχτό, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement