
Στην Αγγλία θα μεταβεί ο Τζολεόν Λέσκοτ, ο οποίος πέρασε από απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος. Από εκει και πέρα οι Βάργκας και Σιμόες ακολούθησαν ειδικά προγράμματα, ενώ ο Αλμέιδα συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις.
Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να γίνει αυτό σε ειδικό γιατρό στην Αγγλία και το αίτημα του έγινε δεκτό από την ΑΕΚ.
Ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και υποβλήθηκε επίσης σε θεραπεία.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (πλην των απόντων διεθνών) προπονήθηκαν κανονικά.
Για αύριο είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών με την Καλλιθέα στο γήπεδό της στις 16.30.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement